DP airless verfspuit apparatuur
Producten

Airless verfspuit apparatuur

Elektrische Airless pompen
  membraanpomp
pistonpomp
pneumatische airless spuitapparatuur
Benzinemotor airless apparatuur
Wegmarkerings / Belijningsapparaten
Dubbele membraan pomp
PU polyurethaan polyurea spuitapparatuur
Twee componenten spuitmachine
Mortelwormpomp, pleisterspuitmachine,wormpomp
Airless verfspuitpistool
Accessoires / toebehoren voor Wagner Titan Airlessco etc. verf spuiten apparatuur

 

For English, please click below:

www.dpairless.com

 

FOLLOW US:


Inleiding

DINO is een professionele fabrikant en leverancier van airless apparatuur die meer dan 10 jaar marktervaring in China heeft en intussen al 5 jaar aan export doet., Onze producten van airless spuitmachines omvatten o.a. elektrische airless spuitmachines (membraanpomp & zuigerpomp), gasmotor aangedreven spuitmachines, luchtgedreven pompen met dubbel membraan, wegmarkering machines, luchtloos spuitpistool en accessoires. Het stromingsbereik varieert van 1 t/m 25 liter om allerlei vereisten van verschillend spuitwerk te voldoen.
De airless spuitmachines kunnen overal worden toegebracht: muur, huis, bouw en constructie, metaalstructuur, meubels, vloer, brug, pijp, fabriek, intern- en extern-decoraties van woningen, scheepsdek en reling, schip en anti-roest behandeling enz. Er zijn verscheidene spuitmaterialen toepasselijk: olieverf en waterverf met viscositeit van laag tot hoog zoals latexverf, emulsie, emailverf, slijmstof, grondverf, dekverf, zinkstofverf en lakplamuur enz.
Door de hoge-druk nebulisatie van de spuitmachine kan de verf van verschillende viscositeit gelijkmatig en keurig worden toegebracht en heeft de verf een langere leeftijd. Het bespaart niet alleen de verf, maar ook de mankracht aanzienlijk, want de efficiency kan tot 500-800 vierkante meter per uur bereiken wat 10 keer hoger is dan handmatig werk.
Daarvoor is een airless spuitmachine de beste keuze, niet alleen voor huishoudelijk gebruik, maar des te meer voor gespecialiseerde bouwvakkers, schilders, decorateurs, voor renovaties van oude woningen en voor groot project zoals fabriek, brug en weg. Het is efficiënt en economisch voordelig.
Onze producten zijn CE gecertifieerd en worden verkocht in 50 landen wereldwijd. Wij hebben exclusieve agenten of vertegenwoordigers in sommige landen. Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie.
Alle spuitmachines worden streng gecontroleerd om de stabiliteit van de werking vast te leggen. Temperatuurverhoging/ moter/ stroom/ druk......, alles worden verplicht gecontroleerd. 1 jaar garantie voor alle producten. Wij verwelkomen u als vertegenwoordiger van DINO-POWER in uw land. Als er enige probleem is of u service nodig heeft, zullen wij u van de onderhoud en reparatie van onze producten voorzien om de markt te overwinnen. U kunt gerust zijn met onze kwaliteit en service.
We hebben het volledige gamma van airless pomp die met inbegrip van de elektrische airless pomp & pneumatische airless, membraanpompen & airless pistonpompen, airless spuitpistool tips, filter, airless slang in, Wagner, Titan, Magnum, Campbell Hausfeld, Wiwa , Spraytech etc soorten die zouden kunnen voldoen aan uw verzoek om verschillende soorten verf banen. en CE-certificaat beschikbaar is.
Zij zullen worden perfect voor verf aannemer, professionele schilder, huis verf, kamer inrichting en grote projecten zoals de fabriek, brug, etc weg vanwege de hoge efficientie en het opslaan van uw kosten.
Momenteel zijn we verkopen aan Frankrijk, Duitsland, Italie, Polen, Rusland, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Belgie, Nederland, Oostenrijk, Ierland, Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije, Roemenie, Oekraine, Canada, India, Thailand, Japan, Korea, Australie, Zuid-Afrika, Ecuador, Peru, Colombia, Chili, Argentinie, Brazilie, Mexico .... nog veel countries.Contact ons nu voor meer informatie!
       Hieronder zijn enkele foto’s voor uw referentie
other testing equipments
other testing equipments

airless equipment testing device

testing for all the machines before shipped out.


airless factory
Our new factory

Application of our airless paint sprayers:

wall painting House / building decoration, indoor Outdoor muurschildering

container painting verf de container

metal structure painting Metal structure painting

roof painting Color tile roof painting

pipe painting Pipeline painting

machinery painting For the big Machinery

ship yard vessel painting Ship yard / vessel painting

wind power generator painting For wind-power-generator equipments

bridge road anti-corrosive painting For bridge / road anti-corrosive painting

furniture painting For furniture fine finish

industrial painting Industrial / commericial painting

anti-corrosive epoxy painting Anticorrosive eproxy painting

 

FAQ | Algemene voorwaarden | Betalen & Verzenden | Links | Blog | Dutch Sitemap
Ningbo Dino-power Machinery Co.,Ltd, Limited. All Right Reserved - - Airless painting machines DP - Airless verfspuit
Adres: 606 Guangbo Lijing Center, Tiantong S.Rd, Yinzhou, Ningbo, China    TEL: +86-574-88278841 / 88278851 Fax: +86-574-88278831
http://www.airlesspaintsprayer-pump.com     E-mail: sales@airlesspaintsprayer-pump.com