airless ruiskutusKiina Airless maalaus laitteita valmistajan tehdas, airless korkeapainepumput

Airless Maalaus Sprayers Tuotteet

DP Airless maalaus laitteita

Elektriska Airless Pumpar
  kalvopumppu
Kolvpumpar
pneumaattinen airless korkeapainepumput
Bensiini moottori airless maalaus laitteet
Airless tielinja raidoitus laitteet
Double-Membranpumpar maalaus laitteet
PU polyuretaanivaahto polyurea spray laitteet
Kaksikomponenttisena Korkeapaineruisku järjestelmä
Putty kipsi sementtilaasti ruiskut
Airless ruiskupistoolit
Osat / tarvikkeet varten Wagner Titan Airlessco etc

 

For English, please click below:

www.airlesspaintsprayer-pump.com

FOLLOW US:


Tallberg

Dino-power on ammattimainen valmistaja ja toimittaja airless maalaus laitteita ja maalien ruiskupistoolit testipakkaus, airless maali laite / maalaus pakki joka myos AirlessPumpar, airless sumutin, korkea paine letku, laajennus bar, Voiteluoljyn, jakoavaimen ja muita varaosia, kaikentyyppisten maalaus tyopaikkoja esimerkiksi maatilan, rakentamiseen, peltituotteista valmistus, yleinen kone-, kauppa-, seina-, rakennus-, tie-, silta-, tehdas-, Etusivutalous-, toimisto-, teollisuus-sisatiloissa ja ulEtusivuloissa decoration, kannet ja aidat, ruosteelta hanke jne. kaikenlaisia pohjamaaleina, basecoats pintamaaleina ja joilla saadaan aikaan, lateksi, maalit, emulsiot, oljy-pohjainen & vesi-pohjaiset pinnoitteet, emalit, tiivistystahnat, emulsio pinnoite maali jne. alhaisen, keskitason ja korkean viskositeetin.
Meilla on taydellinen valikoima AirlessPumpar, joka muun muassa sähköiset -AirlessPumpar & pneumaattiset airless, membran pumput & kolv AirlessPumparut, airless maalausruisku vinkkeja, suodatin, airless letku ja, Wagner, Titan, Magnum, Campbell Hausfeld, Wiwa , Spraytech etc tyyppia, joka voisi tayttaa pyyntosi erilaisia maalaus tyopaikkoja.
Ne ovat taydellinen maalaus Sopimuspuolen, ammatillinen maalari, talon maalaus, room decoration, ja suurten hankkeiden, kuten tehtaiden, silta, tie jne., koska se on tehokkaampaa ja tallentamatta kustannuksin.

Väripistoolin korkeapaineen sumutuksella, eri-viskositeettinsia maaleja voidaan tasaisesti jäättää asian pintaan pitkään aikaan. Sen tähden voi säästää maalia, lisäksi voi säästää työvoimakustannusta. Maalausteho on 500-800 nelilö/tunti, joka on 10 kertaa työvoimalla.Siksi tämän airless väripistoolin avulla voit koristella omakotitalosi, se on myös paras vaihtoehto ammatillisille urakoitsijille, maalarille, remonttimiehille kun koti, tehdas, silta tai tie tarvitsee korjausta. Se on tehokas ja säästäväinen.


Tuotteella on CE todistus, ja tuotteita myydään 50 maassa ympäri maailmaa. kuten Ranska, Saksa, Italia, Puola, Venaja, Tanska, Yhdistynyt kuningaskunta, Belgia, Alankomaat, Itavalta, Irlanti, Espanja, Portugali, Kreikka, Turkki, Romania, Ukraina, Kanada, Intia, Thaimaa, Japani, Korea, Australia, Etela-Afrikka, Ecuador, Peru, Kolumbia, Chile, Argentiina, Brasilia, Meksiko .... .

Kaikki väripistooleja on testattava kunnollisesti ennen markkinnoille tuloa,Laaduntakaus 1 vuodessa on tarjolla. Takuun lajuus: airless väripistoolin pääosia, kuten sähkökone, piirikortti, korkea paine pumppu, ja koneen sisäiset osat, mutta lukuun ottamatta helposti särkyviä osia, kuten männänvarsi, tiivisterangas, kalvo, säätöventtiili, korkeapaine putki, maaliruisku, maaliruiskun suutin, suodatin jne.

Tällä hetkellä etsimme DINO-POWERin agentteja Suomessa. Tervetuloa joukkoomme. Tarjoamme tarvittaessa kunnossapito ja korjaus palvelut, jota tuemme asiakkaan markkinointia. Meidän palvelu ja tuotteiden laatu ovat luotettavia.


       Alla olevat kuvat esittävät yhtiön tuotteita

airless equipment testing device
airless factory
Our new factory

Application of our airless paint sprayers:

wall painting House / building decoration, indoor Outdoor seinämaalaus

container painting Paint the container

metal structure painting Metal structure painting

roof painting Color tile roof painting

pipe painting Pipeline painting

machinery painting For the big Machinery

ship yard vessel painting Ship yard / vessel painting

wind power generator painting For wind-power-generator equipments

bridge road anti-corrosive painting For bridge / road anti-corrosive painting

furniture painting For furniture fine finish

industrial painting Industrial / commericial painting

anti-corrosive epoxy painting Anticorrosive eproxy painting

 

FAQ | Kayttoehdot | Maksaminen ja Toimitus | Linkit | Blogi | Sitemap
Ningbo Dino-power Machinery Co.,Ltd. All Right Reserved - Airless paint sprayer -- Airless maalaus
Osoite: 606 Guangbo Lijing Center, Tiantong S.Rd, Yinzhou, Ningbo, Kiina    TEL: +86-574-88278841 / 88278851 Faksi: +86-574-88278831
http://www.airlesspaintsprayer-pump.com     E-mail: sales@airlesspaintsprayer-pump.com