Transfer effektivitet er afgørende for spray efterbehandling branchen fra både en omkostning og en regulerende synspunkt. Selvom overførslen effektivitet er et relativt simpelt koncept, kan det føre til betydelig forvirring (eller endda bedrag), hvis det ikke er klart forstået. At tjene dine kunder godt, du behøver at vide mere om overførsel af effektivitet og hvordan det bruges i industrien, ud over sin enkle definition.

AIR SPRAY (konventionel)
Air spraymaling er den mest anvendte metode til sin fleksibilitet og brugervenlighed. Almindeligt Det er Applicerede i mellemstore og lav viskositet, dekorative finishes.
Transfer effektivitet: 25-45%

HVLP (High Volume – Low Pressure) “Økologisk”
HVLP er en kontrolleret luft spray teknologi, som begrænser lufttrykket i luften hætten for at mindske bounce-back og over-spray. Det bruges til at male med lav viskositet og flow rates.
Transfer effektivitet: 50-85%

AIRLESS (ingen luft)
Luftløs sprøjte er en højt tryk sprøjte vand gennem en kalibreret blænde. Det er almindeligt anvendt til en hurtig gennemførelse af store mængder for at sprøjte på store flader, såsom beskyttende, korrosion, epoxy, etc.
Transfer effektivitet: 55-70%

Air-Assisted Airless (Air-Mix)
luftassisteret airless kombinerer hydrauliske sprøjtemaling med luft assistance. Så det muliggør hurtig implementering af sprøjtning med bedre finish. Almindeligvis er det sprøjtning på træ, møbler og små stykker af maskiner, etc.
Transfer effektivitet: 65-85%

ELECTROSTATIC
electrostatic Spray er en overfladebehandling metode opnås ved at opkræve forstøvede maling partikler. Det reducerer over-spray, sprøjtning i skjulte, smalle steder. Dens øgede transfer effektivitet overgår alle i øjeblikket kendte systems.
Transfer effektivitet: 50-90%