si për të zgjedhur sprayers airless bojë për punën tuaj pikturë
Përzgjedhja e paajër Korrigjo Paint Stërpikës Për pikturë Job

Një nga vendimet e para që ju duhet të bëni kur zgjedh një spërkatës bojë ka të bëjë me punën e madhësisë që ju do të jetë bërë. Nëse jeni vetëm do të jetë bërë punë të vogla rreth shtëpisë, në përgjithësi mund të marr një spërkatës të vogël airless bojë në
një nga dyqanet e hardware vendor, Ashtu si portativ modelin tonë airless spërkatës DP6388B. këtë model me siguri mund të trajtojë vogël dhe të mesëm-size punë rreth shtëpisë. Për punë të mëdha, ju mund të dëshironi që të ketë një njësi më të rëndë detyrën si DP6385 / 6825 / 6830. Ju mund të blini këto të reja ose të përdorura, në varësi të nevojave tuaja dhe të buxhetit.

Një tjetër gjë që duhet të merret në konsideratë është këshilla të formave dhe madhësive të ndryshme që janë në dispozicion. Disa do të jetë i përshtatshëm për spërkatje sende të vogla, por ju mund të kenë nevojë për të marrë një informacion më të mëdha në mënyrë që të llak një zonë më të madhe.
Për shembull, spërkatje një mur do të kërkojë që ju të merrni një tip të madhe se në qoftë se keni qenë vetëm spërkatje një karrige. Ka komente në dispozicion për këto këshilla të madhësive të ndryshme në internet që mund të veprojë si një udhëzues për t’ju ndihmuar të zgjedhin atë që është duke shkuar për të punuar mirë për ju.
Nëse ju keni një punë jashtëzakonisht të madhe që duhet të bëhet, ju mund të dëshirojnë të marrin në konsideratë marrë me qera një nga këto sprayers bojë në vend të blerjes së një.
Për shembull, ne mund të doni të përdorni një spërkatës në mënyrë që të pikturoj shtëpinë tonë, por ne don, AOT duan të duhet të kalojnë nëpër kurriz të blerë një njësi të madhe. Marrja me qira e tyre nga një dyqan “hardware” është shpesh një zgjidhje ekonomike për këtë problem.
Zgjedhja sprayers airless bojë ka marrë pak të shikuar në, por në përgjithësi, ata janë të këmbyeshme për
pjesën më të madhe. Për shembull, një spërkatës të vogla boje mund të jetë në gjendje për të trajtuar një punë të madhe, me kusht që ju don, AOT bëjë atë mbi një bazë të rregullt. Nëse ju, Aore sigurtë nga të cilët spërkatës për të përdorur, të kontrolluar komente në internet. Ato në përgjithësi do të jenë në gjendje t’ju japë një ide.

Airless DP6820 bojë spërkatës do të ulur në mënyrë drastike koha ju merr për të pikturuar në krahasim me përdorimin e një furçë dhe rul. Është
shumë të dobishme për pikturë brenda ose jashtë shtëpisë tuaj, si dhe gardhet dhe kuvertën. Ju mund ta gjeni këtë model për një çmim mesatar prej
600 $. Keep lexim për të mësuar në lidhje me disa nga karakteristikat që ajo ofron.

Këmbëz
Kjo spërkatës bojë është i pajisur me një shkas për dy gisht për ta bërë atë më të rehatshme për të përdorur. Kur ju lirimin e të shkaktojë, motorike dhe pompë automatikisht do të ndalet. Trajtuar është e pajisur edhe me një filtër në mënyrë që ju mund të prodhojnë një fund të mirë. Gjithashtu,
trajtuar është një dizajn telescoping në mënyrë që njësia është më e lehtë për të ruajtur.

Kontroll
Ju gjithashtu do të pëlqen se si e përshtatshme kontrollet janë të vendosura në spërkatës bojë airless. Butonat janë të vendosura të gjithë në një anë të spërkatës. Këto butona lejojnë që të kontrollit të pushtetit, spërkatje / mbushje baruti, dhe të rregulluar presion. Ky model, që vepron s maksimale
presioni është 3.000 PSI.

Kovë
ju mund të pompë bojë drejt nga dy ose një gallon pesë kontejnerë gallon. Ekziston edhe një goditje të veçantë që
është projektuar për të mbajtur nivelin e kova bojë. Kjo do të ndihmojë për të ju nga derdhjen e bojës kudo kur lëviz spërkatës përreth.
Megjithatë, ju nuk duhet të, AOT duhet të lëvizin atë rreth shumë shpesh. Ky model vjen e pajisur me një çorape 50 këmbë. Megjithatë, ajo mund të strehojë një çorape që masa deri në 200 metra.

Qerre
Kjo spërkatës vjen me qerre e vet në mënyrë që ajo, s lehtë të lëvizë. Cart tilts përsëri në mënyrë që ju mund të ndryshojë kova bojë
lehtë. Ka gjithashtu një ndarje ruajtje në karrocë, ku ju mund të mbajë ndonjë pajisje tjetër që ju nevojitet.

Mirëmbajtje
Ju do të donte se sa e lehtë DP6820 është për të ruajtur. Ju jeni të pajisur me një përshtatës pastrim në mënyrë që ju mund të shpejt të pastër
armë, çorape, dhe pompë. Ju thjesht duhet të bashkëngjitni gete tuaj thithje me kovë ujë dhe turret atë për disa minuta. Ju duhet të përdorni ngjyra të ujit bazuar për këtë të jetë efektive pse.
DP6820 pompë airless do të ju ndihmojë të trajtojë detyrat e mëdha pikturë shpejt dhe me lehtësi. Ju mund të përdorni dy gishta për të vepruar të shkaktojë që është shumë më e rehatshme. Njësi është e pajisur edhe me qerre e vet për transportueshmëri më shumë. Goditje të veçantë do të ju ndihmojë të mbani kovë nga derdhjen e bojës kur ju hyni spërkatës rreth