Selectarea Pulverizator Corect Paint Airless pentru locuri de muncă

Una din primele decizii de care aveţi nevoie pentru a face atunci când aleg un pulverizator vopsea are de a face cu dimensiunea de locuri de muncă care aveţi de gând să faci. Dacă aveţi de gând să faci mai mic de locuri de muncă în jurul casei, puteţi alege, în general, un pulverizator mai mic vopsea airless la
unul din magazinele locale de hardware-ul, la fel ca modelul nostru portabil pulverizator airless DP6388B. acest model poate manipula cu siguranţă mici la locuri de muncă mijlocii în jurul casei. Pentru locuri de muncă mai mari, poate doriţi să aibă o unitate de taxă mai mare. Puteţi achiziţiona aceste noi sau folosite,
in functie de nevoile si bugetul dumneavostra.

Un alt lucru care trebuie luat în considerare este de diferite forme şi dimensiuni sfaturi care sunt disponibile. Unele vor fi bine-potrivite pentru pulverizare obiecte mici, dar ar putea fi necesar pentru a obţine un vârf mai mare în scopul de a spray-o zonă mai mare. De exemplu,
pulverizare un perete va necesita că veţi obţine un sfat mai mare decât dacă aţi fost pulverizare doar un scaun. Nu sunt comentarii disponibile pentru aceste sfaturi diferite dimensiuni pe Internet care poate acţiona ca un ghid pentru a vă ajuta să alegeţi una care se întâmplă să funcţioneze bine pentru tine.
Dacă aveţi un loc de muncă extrem de mare care trebuie să fie făcut, poate doriţi să ia în considerare închirierea uneia dintre aceste stropit vopsea in loc de achizitionarea unuia. De exemplu, am putea dori să utilizaţi un pulverizator pentru a picta casa noastră, dar nu vrem sa trebuie să treacă prin
cheltuiala de a achiziţiona o unitate de mari. Închirierea acestora de la un magazin de hardware este deseori o soluţie economică pentru această problemă.
Alegerea stropit airless vopsea nu ia un pic de a privi în, dar, în general vorbind, acestea sunt interschimbabile pentru cea mai mare parte. De exemplu, un pulverizator de vopsea mai mici pot fi în măsură să se ocupe de un loc de muncă mai mare, cu condiţia să nu o faci în mod regulat.

Dacă nu sunteţi sigur de care pulverizator de a utiliza, verificaţi comentarii pe Internet. Ei vor fi, în general, în măsură să vă dau o idee.

Pulverizator vopsea DP6820 airless va reduce drastic timpul necesar să vă vopsea în comparaţie cu folosind o pensula si cu role. Este foarte util pentru pictura în interiorul sau în afara de casa ta, precum şi garduri şi a punţilor. Puteţi găsi acest model pentru un preţ mediu de 600 $. Păstraţi lectură pentru a afla despre unele dintre caracteristicile pe care le oferă.

Trigger
Acest pulverizator vopsea este echipat cu un declanşator două degete pentru a face mai confortabil de utilizat. Când eliberaţi declanşatorul, motor şi o pompă se va opri automat. Manerul este de asemenea echipat cu un filtru astfel încât să puteţi produce o finisare mai bună. De asemenea, Manerul este un design telescopic, astfel că unitatea este mai uşor pentru a stoca.

Control
Veţi dori, de asemenea modul convenabil controalele sunt situate pe pulverizator vopsea airless. Butoanele sunt toate situate pe o parte a pulverizator. Aceste butoane vă permit să control al puterii, pulverizare / grunduire, şi reglaţi presiunea. Acest model maximă
presiunea de funcţionare este de 3.000 de PSI.

Găleată
puteţi pompa vopsea direct de la ambele cinci galoane sau unul containere galon. Există, de asemenea, un cârlig special care este proiectat pentru a menţine nivelul de vopsea galeti. Acest lucru va ajuta la tine de la vărsarea vopsea peste tot atunci când se deplasează în jurul pulverizator.
Cu toate acestea, nu este nevoie să se deplasa prea des. Acest model vine echipat cu un furtun de picior 50. Cu toate acestea, ea poate găzdui un furtun că măsurile de până la 200 de metri.

Cărucior
Acest pulverizator vine cu caruta proprie, astfel încât este uşor să te deplasezi. Cosul se înclină spate, astfel încât să puteţi schimba galeti vopsea cu uşurinţă. Există, de asemenea, un compartiment de depozitare pe cosul de unde puteţi deţine orice alt echipament care aveţi nevoie.

Întreţinere
Vă va plăcea cât de uşor este de a menţine DP6820. Tu sunt prevăzute cu un adaptor de curăţare, astfel încât să puteţi curăţa rapid arma, furtun, si pompa. Trebuie doar să ataşaţi furtunul de aspirare la găleată de apă şi spălaţi-l pentru câteva minute. Aveţi nevoie pentru a folosi vopsele pe baza de apa pentru ca aceasta să fie eficientă, chiar dacă.
DP6820 pompa Airless vă va ajuta să abordeze sarcini mari pictura rapid şi uşor. Puteţi folosi două degete pentru a opera de declanşare care este mult mai confortabil. Unitatea este de asemenea echipat cu caruta proprii pentru portabilitate mai multe. Cârlig special va ajuta să vă menţineţi galeata de vopsea deversând ori de câte ori vă mutaţi în jurul pulverizator.