miten valita airless suutin maalaus latex / lakka / tahroja?

Jos käytät airless maali maaliruisku maalata sisätilojen talosi, sinun on käytettävä useita erilaisia suuttimia hoitamaan tehtävää. Esimerkiksi lateksimaalia / tahra ja lakka, joka on eri viskositeetti. Jokainen tarvitsee eri kokoisia suutin asianmukaisen soveltamisen varmistamiseksi.
Akryyli / Lateksimaalit
• Kun maalaus tyypillinen seinän tai huoneen akryyli-tai Lateksimaalit, suutin laaja halkaisijaltaan aukon avulla. Laaja-suuttimet spray laaja maali malleja, ja mahdollistaa paksu akryyli maalia spray tasaisesti, ja paksumpi pinnoite. Tuloksena on mahdollisuus maalata nopeammin ja korkea hyötysuhde. Koko 515-517 suutin on suositeltavaa.

Kolminumeroinen määrä käytetään selittämään suutin koko viittaa tuuletin leveys ja aukon koon. Esimerkiksi “515″ suutin on fani leveys 10 tuumaa ja aukon koko 0,015 tuumaa. Ensimmäinen numero tarkoittaa puoli kuvion koosta. Joten, 5 vastaa 10 tuumaa suihkun spray. Toinen ja kolmas numero mitata aukon koko tuhannesosina tuumaa. Niin, 15 vastaa aukon kokoa 0,015 tuumaa.
Pyyhkiminen Tahrat
• Suurpaineruiskutuksessa asetta voidaan käyttää spray pyyhkimällä tahroja päälle puuta leikata. Suutin on pieni vähentämiseksi yliruiskutuksen. Pyyhkiminen tahra on johdonmukaisuus alkoholia ja ei ole paksu. Käyttämällä 409-411 suutin pitää ruiskutuskuvio kapea, ja mahdollistaa sujuvan suihkuttamalla tahra kiinni puuhun. Jos ohiruiskutusta on edelleen ongelma, käytä 209 suutin.
Lakka
• Ruiskutus lakka päälle värjätään valu edellyttää suutin välillä pyyhkimällä tahra ja lateksi. Käyttämällä 211-213 suutin pitää virtaus lakkaa kapea yliruiskutuksen vähentämiseen. Suutin on tarpeeksi suuri, jotta paksumpi lakka tukkeutumat aukon. Jos käytät käsin sekoitettu lakka tai sellakka sekoittaa hiutaleet, 413 suutin tai suurempi estämiseksi suositellaan aukon tukkeutumista.