Kuinka käyttää airless väripistooli laitteet?

Oman suurempi maalaus työpaikkoja, suosittelemme airless väripistooli, koska se on tehokkain tapa. airless väripistooli käyttää sähköä tai bensiinimoottorin suorittaa pumpun spray maali ämpäri, korkean paineen letku Suurpaineruiskutus ase. ja lopuksi maalaus pintaan. Se säästää paljon aikaa ja tehdä työsi hyvin sileä ja tasa pinnoite. Kun saat konsti on se, airless sumutin on helppo käyttää. mutta jos vuokraa koneen, varmista, että olet lukenut käyttöohjeet ensin.

Käyttöohje kertoo, kuinka spray maali kautta letku pistoolissa ja puhdista koneen (yleensä vesi tai liuotin lakkabensiinille mukaan maali sinun käyttää). Puhdistus laitteet, menettely on päinvastainen: Spray jääneen maalin pois ja huuhtele vedellä tai liuottimella.

Sinun tarvitsee vain spray ohjauksella päivän tai kaksi, mutta suunnitelma viettää ainakin toinen päivä etukäteen huolellisesti maskin pois kaikki, jotka ette halua maalata. Tape sanomalehti kaikki lattian. Levittää ikkunat, takka, ja ovet. Poista kaikki laitteiston tai huonekalut, tai peitä se maalarinteipillä. Naamio kytkimet ja myyntipisteistä. Maali sumutin kulkee pienimmätkin ilmavirtausta ja laskeutuu sumun ja ruiskutussumu vain noin joka pinnan huoneessa.

Avaa ikkuna joka huoneessa ja käyttää uuvuttavan tuuletin vetää maalata höyry ulos huoneesta. Ja sinun täytyy käyttää maalarin maski, hattu, ja vanhoja vaatteita, pitkähihaisia suojata kädet ja kehon.

Airless maali ruiskut on varustettu usealla suodattimia pitää maalata hiukkasia ja pölyä tukkimasta spray kärki suutin, mutta se kannattaa suodattaa maalata itse läpi maali suodatetaan ennen spray maalin kautta letku.

Tehokas Airless sumutin käyttö

Aina pitää pistoolissa yhtä kaukana seinästä.
Käyttämällä ilmaton väripistooli tehokkaasti takesd noin totuttelua, joten suosittelemme, että käytännössä joissakin romu vaneri ensiksi tai huomaamaton osa huonetta. Käytäntö on kattaa pintaan yhtenäinen yhtä maali. Pidä pistoolissa jatkuva 6-12 tuumaa etäisyys pinnasta ja ylläpitää tätä etäisyyttä jokaisen siirtää ja pistoolissa. Pidä pistoolissa nimenomaan rinnakkain seinälle. Älä lakaista sitä edestakaisin tai voit päätyä kanssa laajan kaaren maali seinään, maali keskitetään keskellä kaaren ja melkein läpinäkyvä (erittäin ohut) kummassakin päässä.

Paint noin 3-jalka vaakasuora kaistale kerrallaan ja sitten vapauta liipaisin ja pudota maalata toiseen nauhat samanpituiset, ota päällekkäisiä ensimmäisen stripin 1 / 3 1 / 2, koska se tekee lopullisen pinnan erittäin tasa-arvoista . Kun olet kuulu 3-jalka-laajuinen alue muurin harjalta pohjalle, palaa alkuun ja aloittaa uuden 3-jalka osa vieressä ensimmäinen päällekkäisiä reunaan ensimmäinen maalannut alalla useita tuumaa kun työ tiesi muurin uudelleen.

Tutkitaan maalatut alueet varmistaa koko pinta on tasainen maalikerros. Liika maali kestää tai tippua alas, liian vähän maali näyttää perustuvan vanhan maalin. Jos huomaat näitä heikkouksia, se tarkoittaa, että et pitää korkeapaineruiskua ase yhtenäinen etäisyys seinästä aina, tai olet kallistelemalla sitä. Ylöspäin kallistaa toimittaa yli maalin pohjalle maalatut nauhat. Alaspäin kallistaa keskittää maalin yläosassa kaistale.

Estämiseksi maali kertyminen paksusti lopussa kutakin kaistaa, vapauta liipaisin on pistoolissa murto yhden sekunnin ennen pistoolissa pysähtyy lopussa teidän aivohalvaus. Kun aloitat uuden nauhat, lähtee liikkeelle ase sekunnin murto-osassa ennen liipaisinta. Pidä aina ase liikkuu, kun se ruiskutuksen.

Ja myös, että olet oikein ohennettu maali ja säätää paineen mukaan valmistajan ohjeiden mukaisesti. Jos on liikaa tai liian vähän ohuemmat, liian korkea tai liian matala paine, spray maali ei Atomisoidaan sokeakokeesta kunnolla.

Käyttämällä airless väripistooli turvallisesti
airless maali ruiskut ovat nopeita ja tehokkaita, koska ne syöttöpaineiden jopa 3000 psi. Tämä voima liikuttaa maalia 100-200 kilometriä tunnissa, hyvin pieni suutin. Tämä on hyvin vahva voima ja voi olla hyvin vaarallista, jos et noudata käsikirja ohjeita. Käytä seuraavia varotoimenpiteitä, jotta estettäisiin onnettomuuden tai vahingon:
Lukitse pistoolissa käynnistää turvallisesti, kun et ole maalaus.
Varmista pistoolissa on liipasinkaaren ja turvallisuus pohja noin sen kärki.
Jos spray kärki tukkeutuu, ei poista sen painamalla sormella sitä, kun maali on ruiskutettu. Pidä sormet poissa kärki, kun ruisku kone toimii.
Älä koskaan suihkuta aseella ketään muuta tai antaa kenenkään olevan sen sinulle.
Sammuta aina ruisku laitteen pois päältä ja irrota se sen virtalähteeseen ennen putsata ase tai ruisku suotimilla. Silloinkin, jos sinulla on puhdas kärki, liipaisinta vapauttamaan kaikki taajama-paine letku.
Toimivat vain hyvin ilmastoidussa tilassa käyttää taidemaalari naamio välttää hengittämästä savua, ja älä tupakoi tai kiertää avotulta. Jos työskentelet ulkona, älä jätä ämpäri liuottimien istua kuumassa auringossa, laita ne autotalliin tai muun valonarka paikalla.
Älä koskaan anna lasten tai kotieläinten kosketus airless väripistooli kone.