Za vaše večje slike delovna mesta, vam priporočamo, airless barve škropilnice, ker je najučinkovitejši način. Aparat barve razpršilec uporabe električne energije ali bencinski motor teči črpalke za barve spray od vedro, da cev pod visokim pritiskom, da airless pištolo škropiva. in končno, da slikarstvo površino. To lahko prihrani veliko svojega časa in da bo vaše delo z zelo gladka in enake premaze. Ko dobiš spretnost je, airless razpršilec je enostaven za uporabo. če pa najamete stroj, se prepričajte, da si preberete navodila prvič.

Navodila za uporabo vam bo povedal, kako spray barvo skozi cev za brizgalne pištole, in čista stroj (navadno vodo ali topilom z mineralnimi žgane pijače, odvisno od barve boste uporabili). Za čiščenje opreme, je postopek obrnil: Spray ostanki barv, in izperite z vodo ali topilom.

Boste šele potreba spray Oprema za dan ali dva, vendar predvidoma porabili vsaj še en dan vnaprej, da temeljito masko dol vse, ki ne želite, da barve. Tape časopis za vse talne površine. Zavesa okno, ognjišče, in vrata. Odstranite vse strojne opreme ali pohištva, ali jo pokrijemo s maskirni trak. Maska stikala in trgi. Barve z razpršilec potuje tiniest zračnih tokov in ureja fine meglice v nanosu na skoraj vsaki površini v prostoru.

Odpri okno v vsaki sobi in uporabite naporno ventilator za pripravo barv hlapov iz sobe. In morate nositi slikarja masko, kapo in stara oblačila z dolgimi rokavi za zaščito roke in telo.

Aparat barve škropilnice, so opremljeni z več filtri, da barve delci in prah iz zamašitev šobe razpršilnih odlagališče, ampak to je dobra ideja, da filter barve sebe skozi filter barve, preden spray barvo skozi cev.

Učinkovito Brezzračno škropilnico Uporaba

Vedno imejte brizgalne pištole enaki razdalji od stene.
Uporaba brezzračnim barve razpršilec učinkovito takesd nekaj pridobivanje vajeni, zato vam priporočamo, da praksa na nekaterih ostankov vezane plošče na eni strani ali na neopaznem delu prostora. Praksa je, da površina prevleke z enotno enako premaz barve. Držite spray pištolo stalna 6-12 palcev oddaljenost od površine in ohranjati to razdaljo z vsako izkaznici spray pištolo. Hranite brizgalne pištole natančno vzporedno na steno. Ne sweep je naprej in nazaj, ali boste na koncu z širokem loku barve na steni, barva se bo osredotočena na sredini loka in skoraj prosojna (zelo tanke) na vsakem koncu.

Paint približno 3-noge horizontalni trak naenkrat, nato spustite sprožilec in pasti na drugo barvo trak enake dolžine, vas prosimo, prekrivanje prvi strip, ki ga 1 / 3 do 1 / 2, ker bo lahko končno površino zelo enako . Ko ste iz 3-slinavki široko območje od vrha do dna stene, pojdite nazaj na vrh in začetek drugega 3-peš oddelka, ki meji na prvo, prekrivanje roba prve naslikal območju, ki ga nekaj centimetrov kot delate svojo pot navzdol zid znova.

Preuči pobarvana območja, da se prepriča celotni površini je enotna plast barve. Preveč barve bo trajalo ali kaplja navzdol; premalo barve bo pokazal na stare barve. Če opazite te pomanjkljivosti, kar pomeni, da niste vodenje airless brizgalno pištolo enotni oddaljenost od stene ves čas, ali ste ga nagibanje. Navzgor nagib bo dostaviti presežek barve na dno naslikal strip. Navzdol nagib se bo osredotočilo barve na vrhu traku.

Da bi preprečili barve nastane gosto ob koncu vsakega traku, sprostitev sprožijo na brizgalne pištole del ene sekunde pred brizgalne pištole ustavi, ki se gibljejo na koncu vašega kap. Ko se začne nov strip, začnite premikati pištolo delčku sekunde pred pritisnila na sprožilec. Vedno imejte pištolo premika, ko je škropljenje.

In tudi, da ste pravilno razredčen barv in prilagodi tlak v skladu z navodili proizvajalca. Če je preveč ali premalo tanjša, previsoka ali prenizka tlak, spray barve, ne bo pravilno Atomizirati.

Uporaba Brezzračno Paint razpršilec varno
Aparat barve škropilnice so hitri in učinkoviti, saj dovodni tlak do 3.000 psi. Ta sila premakne barve pri 100 na 200 milj na uro z zelo majhno šobo. To je zelo močna sila in je lahko zelo nevarno, če ne sledite navodilom priročnik. Uporabite naslednje varnostne ukrepe za preprečevanje nesreč in poškodb:
Lock brizgalne pištole sprožiti varno, ko vas ne slikarstvo.
Prepričajte se, brizgalne pištole je sprožila straže in varnost osnova, okrog svoje odlagališče.
Če postane zamašene spray tip, nikoli jasno s pritiskom prsta na njem, medtem ko je barva razpršila. Naj bo vaš prste stran od vrha, ko razpršilec stroj deluje.
Nikoli ne točki brizgalne pištole na kogar koli drugega in ne dovolite, da bi kdo to točko na vas.
Vedno pa razpršilec stroj off in ga ločite od električnega vira, preden izprazniti pištolo ali škropilnico za filtre. Tudi takrat, če imate v čist tip, pritisnila na sprožilec, da izpusti vse pozidanih tlak v cevi.
Deluje le v dobro prezračevanem prostoru, nosite slikarja masko, da bi se izognili vdihavanju hlapov, in ne kadi ali dela okoli odprtega ognja. Če delate zunaj, ne zapustijo vedro topil seje v vročem soncu; jih je dala v garaži ali na drug senčnih spot.
Nikoli ne pustite otrokom ali domače živali touch airless stroj barve škropilnico