Odabir ispravne Airless boje prskalica za slikanje posao

Jedan od prvih odluka koju trebate napraviti prilikom odabira boje prskalica ima veze s veličinom posla da ćete biti događaj. Ako ste samo su idući u biti događaj mali poslovi oko kuće, općenito možete podići mali airless boje prskalica na
jedne od lokalnih hardvera trgovinama, baš kao i naša prijenosni airless prskalice model DP6388B. ovaj model svakako može nositi male do srednje veličine poslove oko kuće. Za veće poslove, vi svibanj želite imati teže dužnost jedinica poput DP6385 / 6825 / 6830. Možete kupiti ove nove ili rabljene, ovisno o vašim potrebama i proračunu.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir različite savjete oblika i veličina koje su dostupne. Neki su idući u biti dobro prilagođen za prskanje manje predmeta, ali vam svibanj je potrebno kako bi dobili veći savjet kako bi se sprej veće područje.
Na primjer, prskanje zid će zahtijevati da ste dobili veće nego savjet, ako ste upravo bili prskanje stolica. Tu su recenzije na raspolaganju za te različitim veličinama savjete na internetu koje mogu djelovati kao vodič će vam pomoći da odaberete onaj koji će raditi dobro za vas.
Ako imate izuzetno veliki posao koji treba učiniti, vi svibanj želite razmisliti iznajmljivanje jedan od tih boja prskalice umjesto kupovine jedan.
Na primjer, mi svibanj želite koristiti prskalica, kako bi se slikati naš dom, ali mi don, AOT ištanje to morati proći kroz trošak kupnje velikih jedinica. Iznajmljivanje ih iz trgovine hardverom često ekonomično rješenje za ovaj problem.
Odabir boje airless prskalice ne uzeti malo gleda u, ali općenito govoreći, oni su međusobno zamjenjivi za
najveći dio. Na primjer, manji prskalica boja može biti u mogućnosti da obrađuju veći posao, pod uvjetom da ne, AOT to učiniti na regularnoj osnovi. Ako, Äôre sigurni koji prskalice za korištenje, provjerite recenzije na internetu. Oni će obično biti u mogućnosti da vam dati ideju.

DP6820 airless prskalice boja će se drastično smanjiti vrijeme koje je potrebno da boja u usporedbi s korištenjem kist i valjak. To je
vrlo korisno za slikanje unutar ili izvan vaše kuće, kao i ograda i palube. Možete pronaći ovaj model prosječna cijena
600 $. Nastavite čitati kako bi saznali o nekim od mogućnosti koje ona nudi.

Izazvati
Ovo boje prskalica je opremljen s dva prsta okidač da bi ga više udoban za korištenje. Kada otpustite okidač, motor i pumpa će se automatski zaustaviti. Ručka je također opremljen s filterom, tako da mogu proizvoditi bolje završiti. Također,
Ručka je teleskopskim dizajn, tako da jedinica je lakše za pohranu.

Kontrola
Također će se svidjeti kako povoljno kontrole su smještene na airless boje prskalica. Tipke nalaze se na jednoj strani prskalica. Ovi gumbi omogućuju kontrolu snage, prskanje / priming, i podesite tlak. Ovaj model, ¡ť s maksimalnim radnim
tlak je 3000 PSI.

Kanta
možete pumpa slikati ravno s obje pet galon ili jedan galon kontejnera. Tu je i poseban kuka da
je dizajniran za držati razinu boja ćelije. To će vam pomoći zadržati iz spilling boje svugdje kada se kreće oko prskalica.
Međutim, ti ne bi trebalo, AOT treba kretati prečesto. Ovaj model dolazi opremljen s 50 nogom crijevo. Međutim, to se može smjestiti crijeva koji mjere do 200 metara.

Košaricu
Ovaj Prskalica dolazi s vlastitim košaricu tako da ¡ť s lako se kretati. Košaricu naginje natrag tako da možete promijeniti boju kante
lako. Tu je i pretinac na košaricu gdje možete držati bilo koju drugu opremu koja vam je potrebna.

Održavanje
Će vam se svidjeti kako je lako DP6820 je za održavanje. Ti su s adapterom za čišćenje, tako da možete brzo očistiti
pištolj, cijevi i pumpa. Vi jednostavno trebate spojiti vaš usisno crijevo za vodu i kanta istjerati za nekoliko minuta. Morate koristiti boje na bazi vode za to da se na snazi ipak.
DP6820 airless pumpa će vam pomoći uhvatiti u koštac velika slika zadatke brzo i jednostavno. Možete koristiti dva prsta za rad okidač koji je puno više udoban. Jedinica je također opremljen s vlastitim košaricu za više prenosivost. Posebna kuka će vam pomoći zadržati kantu iz spilling boje kad god premjestiti prskalica oko