Kako koristiti airless bojite prskac / airless opremu prskalica bojite?

Za vaše veće slike u graditeljstvu, preporučujemo airless bojite prskalica, jer je to najučinkovitiji način. Airless bojite prskalica koristi električnu energiju ili benzin motora za pokretanje pumpi za sprej boje od sić, na visokim crijevo, to airless pištolj. i konačno, u slikarske površine. To bi moglo spasiti puno od svoje vrijeme i učiniti vaš posao s vrlo gladak i jednako oblaganje. Nakon što ste dobili smisao toga, airless prskalice je lagan za korištenje. ali ako ste najam stroja, molimo pobrinite se da ste pročitali upute za rukovanje prvo.

Poduka priručnik će vam reći kako to sprej boje kroz crijevo za pištolj, i čisto rublje (obično vode ili otapala s mineralnim duhova, ovisno o tome boje ćete koristiti). Za čišćenje opreme, postupak je obrnut: Pljusak ostatak boje se i isprati vodom ili otapala.

Vi samo trebate sprej opremiti za dan ili dva, ali planira potrošiti najmanje još jedan dan unaprijed temeljito off masku sve ono što ne želite slikati. Kazeta novina za sve podne površine. Ogrnuti prozora, kamina, i vrata. Uklonite sve hardvera ili namještaj, ili ga pokriti sa samoljepljiva traka. Maska prekidači i utičnice. Boja iz raspršivača putuje na najmanjim zračna strujanja te smiri fina magla u overspray na pravedan o svaki površine u sobi.

Otvorite prozor u svakoj sobi i koristiti iscrpljujuće ventilator za crtanje boje pare iz sobe. A ti mora nositi masku slikara, šešir, i staru odjeću s dugim rukavima, kako bi zaštitili svoje ruke i tijelo.

Airless boje prskalice su opremljeni s nekoliko filtera boje da bi čestica i prašine iz clogging mlaznicu spreja savjet, ali to je dobra ideja za filtriranje bojite se kroz boje filter prije nego što sprej bojite kroz crijevo.

Efektivna Airless prskalica korištenja

Uvijek držite pištolj jednakoj udaljenosti od zida.
Korištenje airless bojite prskalica učinkovito takesd neke koristi za dobivanje, pa preporučujemo da se vježbaju na neki otpad šperploča prvo, ili na nekom neupadljivom dijelu sobe. Praksa je da se pokriju površinu s jedinstvenom jednakim premaz boje. Držite pištolj sprej stalnim 6 do 12 cm udaljenosti od površine i održavati ta udaljenost prođe sa svakom od šprica. Držite pištolj za prskanje upravo paralelno sa zidom. Nemojte ga pomesti natrag i naprijed ili ćete završiti sa širokom luku boje na zidu, boje će biti koncentriran u sredini luk i gotovo prozirni (vrlo tanki) na svakom kraju.

Boja o 3-noga horizontalne trake u jednom trenutku, a zatim otpustite okidač i pasti na drugu traku boje iste dužine, molimo Vas da se preklapaju prvi strip za 1 / 3 do 1 / 2 jer će donijeti konačnu površinu vrlo jednaka . Nakon što ste pokriveni 3-noga-širokom području od vrha do dna zida, vratiti na vrh i započeti novi 3-noga odjeljak susjedstvu prvi, preklapanje rub prvi slikarskog prostora od strane nekoliko inča kao što rade svoj put prema dolje zid opet.

Pregledajte obojana područja kako bi provjerili da cijelu površinu je jednolična bojom. Previše boje koje će se izvoditi ili kapanja dolje; premalo boja će pokazati temelje starih premaza. Ako primijetite tih nedostataka, to znači da ne drže airless pištolj uniformu udaljenost od zida u svako doba, ili ste ga opušta. Prema gore nagiba će dostaviti višak boje na dno slikano trake. Nagnuti prema dolje koncentrirat će se slikati na vrhu trake.

Da biste spriječili boje buildup gusto na kraju svake trake, otpustite okidač na mlazni pištolj djeliću sekundu prije šprica zaustavlja kreće na kraju svog moždanog udara. Kada se početkom nove trake, start koji se kreće pištolj djeliću sekunde prije nego povući okidač. Uvijek držite pištolj kreće kad je prskanje.

I isto tako, osigurati da ste pravilno ste stanjena boja i prilagoditi pritisak prema uputama proizvođača. Ako ima previše ili premalo tanji, previsok ili prenizak tlak, sprej boje neće atomizirati ispravno.

Korištenje Airless Boja prskalica Sigurno
Airless boje prskalice su brze i učinkovite jer oni opskrbu pritiske do 3000 psi. Ova sila potezi boje na 100 do 200 milja na sat kroz vrlo male mlaznice. Ovo je vrlo jaka snaga i može biti vrlo opasno ako se ne pridržavate uputa za upotrebu. Koristite sljedeće mjere opreza kako bi spriječili nezgode ili ozljede:
Lock sprej pištolj okidač sigurno kada ne slikarstva.
Provjerite da li šprica ima okidač i štitnik za sigurnost baza oko njene savjet.
Ako sprej savjet postaje začepljene, nikada jasno pritiskom prst na njemu dok se bojite sprejom. Držite prste podalje od vrha, kada prskalica stroj radi.
Nikada ne usmjeravajte pištolj na bilo koga drugoga ili bilo kome dopustiti da ga točku na vas.
Uvijek isključite stroj prskalica od i isključenje iz svoje električne struje prije čišćenja iz puške ili prskalice na filtrima. Čak i tada, ako imate za čišćenje vrha, povucite okidač za oslobađanje bilo naseljenih tlak u cijevima.
Samo raditi u prozračenom prostoru, nosite masku za slikarske izbjegne udisanjem dima, i ne puše ili zaobišli otvorenom plamenu. Ako radite vani, ne napuštajte kanta otapala sjedi na vrućem suncu, stavite ih u garaži ili drugom sjenovito mjesto.
Nikad ne dozvolite djecu ili kućne ljubimce dodir airless stroj bojite prskalica.