kako izabrao airless mlaznica za slikarstvo latex / lak / mrlje?

Ako koristite airless pištolj za prskanje boje slikati unutrašnjost svoje kuće, morate koristiti više različitih mlaznica za dovršenje zadatka. Na primjer Latex boje / boja i lakova, svaki ima različite viskoznosti. Svaki od njih zahtijeva različitih veličina mlaznice kako bi se osigurala pravilna primjena.
Akril / Latex boje
• Kada slikarstvo tipičan zid ili prostoriju s akrilnim ili lateks boja, mlaznica sa širokog promjera otvora se koristi. Široki promjer mlaznice za prskanje boje širine obrasce, te omogućuje debele akrilne boje za raspršivanje ravnomjerno, a deblji sloj. Rezultat je bitak u mogućnosti slikati brže i visoku učinkovitost. Veličina 515 do 517 mlaznica preporučeno.

Tri znamenke brojeve koristiti za objasniti mlaznica se odnosi na veličinu ventilatora širine i veličine otvora. Na primjer, “515″ mlaznicu je obožavatelj širine od 10 inča i otvor veličine 0,015 inča. Prva znamenka označava polovicu uzorak veličine. Dakle, izjednačava 5 do 10 cm ventilatora uzorak sprej. Druga i treća znamenka mjera otvora veličine u tisućinki inča. Dakle, 15 izjednačava na otvor veličine 0,015 inča.
Brisanje Mrlje
• airless pištolj može se koristiti za prskanje brišući mrlje na drva trim. Mlaznica je mala kako bi se smanjila overspray. Brisanje mrlja je dosljednost alkohola i nije debela. Koristeći 409 do 411 mlaznica će držati sprej uzorak uske, i dopustiti gladak prskanje mrlju na drva. Ako overspray je i dalje problem, koristite 209 mlaznica.
Lak
• špricanje lakova na obojene kalupljenje zahtijeva mlaznica između brisanje mrlja i lateks. Koristeći 211 do 213 mlaznica čuva protok lak uskim smanjiti overspray. Mlaznica je dovoljno velik kako bi se spriječilo deblji laka od začepljenja otvora. Ako koristite ručno miješani lak ili šelak pomiješana s pahuljicama, 413 mlaznica ili veća je preporučeno kako bi se spriječilo začepljenje otvora