hvordan man valgte Airless dyse for at male den latex / lak / pletter?

Hvis du bruger en airless maling sprøjtepistol at male det indvendige af dit hus, skal du bruge flere forskellige dyser til at fuldføre opgaven. For eksempel Latex maling / bejdse og lak, har hver anden viskositet. Hver enkelt kræver en anden størrelse dyse for at sikre korrekt anvendelse.
Akryl / Latex Maling
• Når male et typisk væg eller værelse med akryl eller latex maling, er en dyse med en bred diameter blænde brugt. Wide-diameter dyser spray bred maling mønstre, og giver mulighed for tykke akryl maling at sprøjte jævnt, og i tykkere lag. Resultatet er at kunne male hurtigere og høj effektivitet. Størrelse 515 til 517 dyse anbefales.

De tre cifret tal, der bruges til at forklare en dyse størrelse refererer til ventilatoren bredde og åbningen størrelse. For eksempel, “515″ dyse har en fan bredde på 10 inches og en åbning størrelse på 0,015 inches. Det første ciffer angiver halvdelen af mønsteret størrelse. Så de 5 svarer til 10 inches af viftemønster spray. Det andet og tredje ciffer måle åbningen størrelse i tusindedele af en millimeter. Så de 15 svarer til en dyse størrelse på 0,015 tomme.
Aftørring Pletter
• En airless pistolen kan bruges til at sprøjte aftørring pletter på træ trim. Dysen er lille for at reducere sprøjtestøv. Aftørring pletten er sammenhæng i alkohol og er ikke tyk. Ved hjælp af en 409 til 411 dyse vil holde sprøjtemønster smalle, og tillade en smidig sprøjtning af pletter på træ. Hvis oversprøjtning er stadig et problem, skal du bruge en 209 dyse.
Varnish
• Sprøjtning lak på farvede støbning kræver en dyse mellem aftørring pletten og latex. Ved hjælp af en 211 til 213 dyse holder strømmen af lak smalle for at mindske sprøjtestøv. Dysen er stor nok til at forhindre tykkere lak fra tilstopning blænde. Hvis du bruger hånden blandet lak eller shellak blandet med flager, en 413 dyse eller større anbefales at forhindre åbning tilstopning.