Hvordan man bruger airless maling sprøjte udstyr?

Til din store maleri jobs, anbefaler vi en airless maling sprøjte, fordi det er den mest effektive måde. En airless maling sprøjte bruger elektricitet eller benzin motor til at køre pumpen spraymaling fra en spand, en højtryks-slange, at en airless pistol. og endelig, at maleriet overfladen. Det kunne spare meget af din tid og gøre dit job med meget glat og lige belægning. Når du får håndelag for det, en airless sprøjte er nem at bruge. men hvis du lejer maskinen, skal du sørge for, at du læser brugsanvisningen først.

Instruktionsmanualen vil fortælle dig, hvordan du sprøjte malingen gennem slangen til spulehåndtag, og rengør maskinen (som regel vand eller opløsningsmiddel med mineralsk terpentin, afhængigt af maling du skal bruge). Til rengøring af udstyret, er proceduren ændret: Spray sidesten malingen ud og skyl med vand eller opløsningsmiddel.

Du behøver kun at spray rig for en dag eller to, men har planer om at bruge mindst en anden dag på forhånd grundigt masken af alt det, som du ikke ønsker at male. Tape avis til alle gulvoverfladen. Drapere vinduer, pejs og døre. Fjern alle hardware eller møbler, eller dække det med tape. Mask afbrydere og udtag. Maling fra en sprøjte rejser på de mindste af luftstrømme og afregner en fin tåge af overspray på næsten alle overflader i et rum.

Åbn vinduet i hvert værelse og bruge en udmattende fan at tegne male damp ud af lokalet. Og du skal bære en malers maske, hat, og gammelt tøj med lange ærmer for at beskytte dine arme & krop.

Airless maling sprøjter er udstyret med flere filtre til at holde male partikler og støv fra tilstopning af spray spids dyse, men det er en god ide at filtrere male dig selv gennem en maling filter, før du spray malingen gennem slangen.

Effektiv Airless Sprayer Brug

Altid Hold sprøjtepistolen en lige stor afstand fra væggen.
Brug en airless maling sprøjte effektivt takesd nogle at vænne sig til, så vi anbefaler dig at praksis på nogle skrot krydsfiner første eller på et mindre synligt sted i rummet. Den praksis er at dække overfladen med en ensartet lige belægning af maling. Hold sprøjtepistolen en konstant fra 6 til 12 inches afstand fra overfladen og vedligeholde denne distance med hver pass af sprøjtepistol. Hold sprøjtepistolen netop parallelt med væggen. Må ikke feje det frem og tilbage, eller du vil ende op med en stor bue af maling på væggen, malingen vil blive koncentreret i midten af den bue og næsten gennemsigtig (meget tynd) i hver ende.

Paint om en 3-fod vandret stribe på én gang og derefter slippe triggeren og drop down til at male en anden stribe af samme længde, skal du overlappende første strimmel med 1 / 3 til 1 / 2, fordi det vil gøre den færdige overflade meget lig . Når du har dækket et 3-mund-dækkende området fra toppen af muren til bunden, skal du gå tilbage til toppen og begynde på en ny 3-fod sektion støder op til den første, der overlapper kanten af den første malede område ved flere inches som du arbejder dig ned væggen igen.

Undersøg malede områder for at sikre, at hele overfladen er ensartet lag maling. For meget maling løber eller drypper ned; for lidt maling vil vise baseret gamle maling. Hvis du bemærker disse fejl, det betyder at du ikke holder airless pistolen en ensartet afstand fra væggen på alle tidspunkter, eller du er vippe den. En opadgående hældning vil levere overskydende maling til bunden af det malede strimler. En nedadgående hældning vil koncentrere maling øverst på strimlen.

For at forhindre male oprustning tykt i slutningen af hver bane, skal du slippe triggeren på sprøjtepistolen en brøkdel af en sekund før sprøjtepistolen stopper flytter i slutningen af din slagtilfælde. Ved starten af et nyt bånd, begynde at bevæge pistolen en brøkdel af et sekund før trykke på aftrækkeren. Hold altid pistolen bevæge sig, når det er sprøjtning.

Og også, at du korrekt har udtyndet malingen og justeret trykket efter fabrikantens anvisninger. Hvis der er for meget eller for lidt tyndere, for højt eller for lavt tryk, vil spray maling ikke forstoeves korrekt.

Brug en Airless maling Sprøjter Rolig
Airless maling sprøjter er hurtige og effektive, fordi de leverer et tryk på op til 3.000 psi. Denne kraft bevæger malingen på 100 til 200 miles i timen gennem en meget lille dyse. Dette er meget stærk strøm og kan være meget farlige, hvis du ikke følger vejledningen instruktioner. Brug følgende forholdsregler for at forhindre ulykker eller skader:
Lås sprøjtepistolen udløse sikkert, når du ikke male.
Sørg for, at sprøjtepistolen er en aftrækkerbøjle og en sikkerhed oprulning spidsen.
Hvis sprøjtedyse bliver tilstoppet, aldrig klart det ved at trykke fingeren på den, mens malingen er ved at blive sprøjtet. Hold fingrene væk fra spidsen, når sprøjten maskinen er i drift.
Aldrig pege sprøjtepistolen på andre, eller tillade nogen at pege på dig.
Sluk altid sprøjten maskinen og frakobl den fra sin energikilde, før du renser ud pistolen eller sprøjten filtre. Selv da, hvis du er nødt til at rense spidsen, trykke på aftrækkeren for at udløse eventuel bebyggede trykket i slangen.
Kun arbejde i et godt ventileret område, bærer en malers maske for at undgå indånding af dampe, og ikke ryge eller arbejde omkring åben ild. Hvis du arbejder udenfor, der ikke forlader spand af opløsningsmidler sidder i den varme sol, læg dem i garagen eller et andet skyggefuldt sted.
Lad aldrig børn eller kæledyr røre airless maling sprøjte maskine.