hogyan választotta ki a airless fúvóka festi a latex / lakk / foltok?

Ha használ Airless festék szórópisztoly festeni belsejében a ház, akkor kell használni különböző fúvókák végezze el a feladatot. Például a latex festék / pác és lakk, minden különböző viszkozitású. Mindegyik igényel különböző méretű fúvóka megfelelő alkalmazása érdekében.
Akril / Latex festékek
• Ha a festmény egy tipikus fal vagy szoba akril vagy latex festékek, a fúvóka széles átmérőjű nyílás használják. Széles átmérőjű fúvóka spray széles festék minták, és lehetővé teszi a vastag akril festék spray egyenletesen, és vastagabb bevonat. Az eredmény, hogy képes festeni gyorsabban és nagy hatásfokú. Méret 515-517 fúvóka ajánlott.

A három számjegyű számok leírására használnak egy fúvóka mérete utal, hogy a ventilátor szélesség és a nyílás mérete. Például a “515″ fúvóka rajongója szélessége 10 cm, és a nyílás mérete 0,015 hüvelyk. Az első számjegy jelöli felében a minta méretét. Tehát, az 5 megegyezik a 10 hüvelyk a kilövellt sugárnak spray. A második és a harmadik számjegy az intézkedés a nyílás méretét ezred hüvelyk. Szóval, a 15 felel meg a nyílás mérete 0,015 inch.
Törölgetve festékek
• Az airless szórópisztollyal lehet használni a spray törölgetve foltok rá faburkolat. A fej kicsi ahhoz, hogy túlszórás. Elpusztítani folt van a következetesség az alkohol, és nem vastag. Segítségével 409-411 fúvókát fogja a szórásképet keskeny, és lehetővé teszi a zökkenőmentes permetezése folt rá a fa. Ha FÚVÓKÁVAL továbbra is probléma, használjon 209 fúvókát.
Lakk
• Permetezés lakk-ra festett díszléc megköveteli a fúvóka között letörölte foltot és a latex. Segítségével 211-213 fúvókát tartja áramlásának lakk szűk a túlszórás. A fúvóka elég nagy ahhoz, hogy megakadályozza vastagabb lakkot a eltömődés a nyíláson. Ha használja a kézzel kevert lakk vagy sellak kevert zabpehely, egy 413 fúvóka vagy nagyobb ajánlott, hogy ne nyílás eltömődése.