Hoe te koos de airless tip voor het schilderen van de latex / lak / vlekken?

Als u een airless spuitpistool met het interieur van uw huis te schilderen, moet u verschillende mondstukken te gebruiken om de taak te voltooien. Bijvoorbeeld Latex verf / beits en lak, hebben elk verschillende viscositeit. Elk vereist een verschillende grootte sproeier om ervoor te zorgen de juiste toepassing.
Acryl / latexverven
• Bij het verven van een typische muur of kamer met acryl-of latexverf, is een mondstuk met een brede diameter opening gebruikt. Breed met een diameter van sproeiers spuiten brede verf patronen, en maakt dik acryl verf spray, en in dikkere coating. Het resultaat is in staat om te schilderen sneller en in een hoog rendement. Grootte van 515 tot 517 nozzle wordt aanbevolen.

De drie cijfers worden gebruikt om een spuitopening van de straalpijpen te verklaren verwijst naar de ventilator breedte en de spuitopening. Bijvoorbeeld, “515″ sproeier heeft een fan breedte van 10 centimeter en een spuitopening van 0,015 centimeter. Het eerste cijfer geeft de helft van de grootte van het spuitpatroon. Ja, de 5 staat gelijk aan 10 inch van waaierpatroon spray. De tweede en derde cijfer meet de doorlaat in duizendsten van een inch. Ja, de 15 komt overeen met een doorlaat van 0,015 inch.
Afvegen Vlekken
• Een airless spuitpistool kan worden gebruikt voor het spuiten van vegen vlekken op hout trim. Het pijpje is klein in om overspray te beperken. Vegen vlek is de consistentie van alcohol en is niet dik. Met behulp van een 409 tot 411 nozzle blijft het spuitpatroon smal, en een soepele spuiten van de vlek op het hout. Als overspray is nog steeds een probleem, gebruik dan een 209 sproeier.
Vernis
• Spuiten lak op gekleurd gieten vereist een mondstuk tussen vegen vlek en latex. Met behulp van een 211 tot 213 nozzle blijft de doorstroming van het vernis smal om overspray te beperken. Het pijpje is groot genoeg om dikker lak te voorkomen verstopping van de opening. Als u gebruik maakt hand-gemengde lak of schellak vermengd met schilfers, een 413 sproeier of groter wordt aanbevolen om orifice verstopping te voorkomen.