Hoe airless spuiten spuit apparatuur te gebruiken?

Voor uw grotere schilderij banen, adviseren wij een airless spuitmachine verf, want het is de meest efficiënte manier. Een airless spuitmachine verf maakt gebruik van elektriciteit of benzine motor naar de pomp lopen verf uit een emmer, een hoge druk slang, een spuitpistool. en ten slotte, naar het schilderij het oppervlak. Het kan slaan veel van uw tijd en maak je werk met een zeer gladde en gelijke coating. Zodra je de handigheid ervan, een airless spuitmachine is gemakkelijk te gebruiken. maar als je de machine te huren, moet u ervoor zorgen dat u de gebruiksaanwijzing te lezen in de eerste plaats.

De handleiding zal u vertellen hoe te spuiten de verf door de slang naar het spuitpistool en het reinigen van de machine (meestal water of oplosmiddel met minerale gedistilleerde dranken, afhankelijk van de verf die je zult gebruiken). Voor het reinigen van de apparatuur, wordt de procedure omgedraaid: spuit de resterende verf uit en spoelen met water of oplosmiddel.

U hoeft alleen maar de spuit tuig voor een dag of twee, maar van plan om ten minste nog een dag op voorhand grondig masker af alles wat je niet wilt schilderen te besteden. Tape krant voor alle vloer-oppervlak. Drape ramen, de open haard en deuren. Verwijder alle hardware of meubilair, of dek het af met afplakband. Mask schakelaars en stopcontacten. Verf van een spuitmachine reizen op het kleinste luchtstromen en vestigt zich een fijne mist van overspuit op zowat elk oppervlak in een kamer.

Open het venster in elke kamer en maken gebruik van een vermoeiende fan te schilderen damp te trekken uit de kamer. En je moet dragen van een schilder masker, hoed, en oude kleren met lange mouwen om je armen en lichaam te beschermen.

Airless spuiten sproeiers zijn uitgerust met diverse filters om verfdeeltjes en stof houden van verstopping van de spuitmond straalpijp, maar het is een goed idee om de verf zelf filtreer door een filter verf spuit voordat je de verf door de slang.

Effectieve Airless spuitapparaat Gebruik

Houd het spuitpistool een gelijke afstand van de muur.
Met behulp van een airless spuitmachine verf daadwerkelijk takesd wel even wennen, dus we raden u aan om de eerste plaats de praktijk op een aantal restanten van multiplex, of op een onopvallende deel van de kamer. De praktijk is ter dekking van het oppervlak met een uniforme gelijke laag verf. Houd het spuitpistool een constante 6 tot 12 centimeter afstand van het oppervlak en onderhouden van deze afstand met elke passage van het spuitpistool. Houd het spuitpistool precies parallel aan de muur. Niet vegen het heen en weer of je je met een wijde boog van de verf op de muur; de verf zal worden geconcentreerd in het midden van de boog en bijna transparant (zeer dun) aan elk uiteinde.

verf over een 3-voet horizontale strip in een keer, laat dan de trekker over en drop-down naar een andere strip van dezelfde lengte verf, kunt u het overlappen van de eerste strip met 1 / 3 tot 1 / 2 omdat dit het uiteindelijke oppervlak zeer gelijke kansen te geven . Zodra u hebben al een 3-mond-wide area vanaf de bovenkant van de muur tot op de bodem, ga terug naar de top en start een ander 3-voetdeel grenzend aan de eerste, overlappen de rand van de eerste geschilderde gebied door enkele centimeters zo werk je je weg naar beneden de muur opnieuw.

Bestudeer de geschilderde vlakken te zorgen dat de gehele oppervlakte is uniform laagje verf. Te veel verf zal lopen of drip vaststelling, te weinig verf zal tonen op basis van oude verf. Als u deze gebreken, dat betekent dat je niet het spuitpistool een gelijkmatige afstand van de muur te allen tijde, het houden of je bent te kantelen. Een opwaartse tilt zal leveren overtollige verf aan de onderkant van de geschilderde strip. Een neerwaartse tilt verf zal zich concentreren op de top van de strip.

Om te voorkomen dat dik Lakproces aan het eind van elke strip, laat de trekker van het spuitpistool een fractie van een seconde voordat het spuitpistool stopt met bewegen aan het eind van je slag. Bij het begin van een nieuwe strip, beginnen te bewegen het pistool een fractie van een seconde voordat de trekker overhalen. Houd het pistool in beweging als het spuiten.

En ook, ervoor te zorgen dat u goed heb de verf verdund en aangepast de druk volgens de instructies van de fabrikant. Als er te veel of te weinig dunner, te hoge of te lage druk, zal de spuit van de verf niet goed vernevelen.

Met behulp van een Airless verf spuit apparatuur veilig
Airless verfspuiters zijn snel en efficiënt, omdat ze de gasdruk tot 3.000 psi. Deze kracht beweegt de verf op 100 tot 200 mijl per uur door een heel klein pijpje. Dit is zeer sterke kracht en kan zeer gevaarlijk zijn als je niet de handleiding te volgen instructies. Gebruik de volgende voorzorgsmaatregelen om ongelukken of letsel te voorkomen:
Vergrendel het spuitpistool veilig te activeren wanneer je niet schilderen.
Zorg ervoor dat het spuitpistool heeft een trekker en een veiligheids-base rond haar tip.
Als de spuitmond verstopt raakt, nooit helemaal duidelijk door te drukken op uw vinger op terwijl de verf wordt gespoten. Houd uw vingers uit de buurt van de punt wanneer de spuit machine in bedrijf is.
Richt het spuitpistool nooit op iemand anders of toestaan dat iemand om het punt op je.
Zet altijd de spuit machine uitzetten en de stekker uit haar elektrische voeding voordat u schoon het pistool of de spuit-filters. Zelfs dan, als je aan het uiteinde schoon, haal de trekker over voor een bebouwde druk release in de slang.
Alleen werken in een goed geventileerde ruimte, draag een masker schilder om te voorkomen dat het inademen van dampen en rook niet of omzeilen van open vuur. Als je buiten werkt, niet verlaten emmer oplosmiddelen zitten in de hete zon, leg ze in de garage of een andere schaduwrijke plek.
Laat de kinderen of huisdieren contact met de airless spuiten spuit machine.