cum de a alege duza airless pentru pictura latex / lac / pete?

Dacă utilizaţi un pistol de pulverizare airless vopsea pentru a picta interiorul casei dumneavoastră, aveţi nevoie pentru a utiliza duze diferite pentru a finaliza sarcina. De exemplu, vopsea latex / pată şi lac, au fiecare viscozitate diferite. Fiecare dintre ele necesită o duză dimensiuni diferite pentru a asigura aplicarea corespunzătoare.
Acrilice / latex Vopsele
• Când pictura un perete tipic sau camera cu vopsele acrilice sau latex, o duză cu un orificiu cu diametru mare este utilizat. Wide-diametru duze de pulverizare modele largă vopsea, şi permite vopsele acrilice cu o grosime de spray uniform, şi în acoperire mai gros. Rezultatul este capabil să picteze mai repede şi în eficienţă ridicată. Mărime 515-517 duză este recomandată.

Trei numere cifre utilizate pentru a explica o dimensiune duza se referă la lăţimea ventilator şi mărimea orificiu. De exemplu, “515″, duza de fan are o lăţime de 10 inci şi o dimensiune orificiu de 0.015 inci. Prima cifră reprezintă jumătate din dimensiunea modelului. Deci, cele 5 echivaleaza cu 10 cm de spray model ventilator. Măsura doua şi a treia cifră dimensiunea orificiu în miimi dintr-un inch. Deci, cele 15 echivalează cu o dimensiune orificiu de 0.015 inch.
Ştergerea Petele
• Un pistol de pulverizare fără aer poate fi folosit pentru a spray ştergerea pete pe interior ornat cu lemn. Duza este mic, în scopul de a reduce surplusul de spray. Ştergerea pata are consistenţa de alcool şi nu este gros. Folosind o duză 409-411 va păstra modelul spray îngust, şi permite o buna pulverizare a petelor pe lemn. În cazul în care surplusul este încă o problemă, utilizaţi o duza 209.
Lac
• Pulverizarea lac pe turnare colorat necesită o duză între ştergerea pată şi latex. Folosind o duză 211-213 păstrează fluxul de lac înguste pentru a reduce surplusul de spray. Duza este suficient de mare pentru a preveni lac mai gros de la înfundarea orificiului. Dacă utilizaţi lac mana-amestecate sau shellac amestecat cu fulgi, o duză de 413 sau mai mare este recomandat pentru a preveni colmatarea orificiu.