çfarë është përparësia e sistemit pikturë airless?

Ju mund të pikturoj shtëpinë tuaj nëpërmjet penel tradicionale dhe rul, por airless llak bojë sistem mund të shkurtojë kohën tuaj pikturë në gjysmë.
llak armët e ajrit janë mundësuar së shumti nga ajri i ngjeshur, ka zhurma e madhe, dhe kjo nuk mund të llak ngjyrat e viskozitetit të lartë. por “airless” Spërkatësit janë gjithashtu në dispozicion. Spërkatës të konsiderohet “i airless” sepse turbinat elektrike krijon një presion të lartë (rreth 210bar) në kuadër të mekanizmit pompë për të nxitur nga bojës. dhe bojës do të automatizuara apo shpërtheu në grykë.
avantazhin e pikturë i airless është si më poshtë
1. përfundojë përsosur pikturë
në qoftë se ju përdorni rul penel pikturimi ose, në mur nuk do të jetë aq i qetë, edhe pse ju e përdorni ngjyra të mira të cilësisë, rezultati nuk është aq i mirë.
por në qoftë se ju përdorni pajisje airless pikturë, të presionit të lartë do të automize pikturë në grimca shumë të vogla, dhe rënia e tyre mbi mur, në sipërfaqe përfundimtar do të jetë shumë i qetë dhe i ngushtë.
2. efikasitet të lartë
Llak llak ajër me armë mund të 30-100 metra katror në orë
por armët airless llak mund pikturë 300 – 1500 metra katror në orë
kështu që do të kurseni shumë kohë e punës suaj
3. përmirësimin e ngjitje e veshjes, dhe zgjasin jetën e pikturës
spërkatës airless bojë do të bëjë presion të lartë të 3000psi apo më shumë, ai do t’i japë fuqi grimcave të vogla bojë shumë të fortë të fundosej në mur.
që është kuptimi grimcë shtresë do të dorëzojë të kombinuara me dorë me ngjitës shumë të fortë.
dhe ju mund të lartë llak viskozitetit Veshje pa ujë shumë.
në qoftë se ju përdorni rul bojë, ju nuk mund të bojës shtresë të fortë nëse nuk vihet shumë ujë për tretësirë e holluar.
4. në qoftë se ju përdorni Veshje airless llak, ju mund të ruani 15% – 25% Veshje
sepse kur ju përdorni rul bojë, Veshje fund nuk është e qetë ose e barabartë kudo.
por në qoftë se keni zgjedhur pikturën airless, gjithë vendi do të jetë e njëjtë me trashësi.
5. ju mund të përdorni sistemin airless të llak në çdo cep, kënd, nuk mund të shihet … …
6. Lehtë duke përdorur, dhe zhurma të ulët.
ju nuk keni nevojë për të blerë një kompresor ajri për pushtet llak ajër me armë,
tani ju vetëm duhet të vënë spinën në prizën e kabllo, pastaj të lidhë të gjitha makinave gete + + armë, dhe ju mund të llak menjëherë pas riciklimit kryeministër.
Valvul kryesor kthimi është vetëm për të siguruar që të shter të gjitha ajrit brenda zorrës dhe pompë trupit.