Cerinţa pentru furtun pentru echipamente vopsire airless
Strângeţi toate conexiunile lichid bine înainte de fiecare utilizare.
lichid de înaltă presiune se poate desprinde un dispozitiv de cuplare în vrac sau permite spray de înaltă presiune care urmează să fie emise de cuplare, şi ca rezultat un prejudiciu de injectare sau vătămări corporale grave.

Folosiţi numai furtunuri cu o gardă de primăvară. Garda de primăvară ajută la protejarea furtunul de Kinks sau alte daune care ar putea duce la o rupere a furtunului şi provoca un prejudiciu de injectare.

Nu folosiţi niciodată un furtun defect, care poate duce la eşecul furtun sau să se spargă şi pot provoca un prejudiciu de injectare sau alte vătămări corporale grave sau pagube materiale.
Înainte de fiecare utilizare, verificaţi întreaga furtun pentru bucăţile de carne, scurgeri, escoriaţii, bombat a capacului, sau deteriorarea sau vement de cuplaje. Dacă oricare dintre aceste condiţii există, înlocuiţi furtunul imediat.

Nu folosiţi niciodată bandă sau orice alt dispozitiv pentru a încerca să repare furtun ca acesta nu poate conţine lichidul de înaltă presiune.

avem dimensiunea completă a furtunului de la 5 metri, 7,5 metri, 10 metri, 15 metri, 20 sau 30 de metri. în 1 / 4 “sau 3 / 8″ si 1 / 2 ” diametru
presiunea de lucru este de 250 bar, şi de spargere sub presiune este de până la 1000 bar.
Este aprobat CE Furtun de presiune inalta, special concepute pentru echipamente de vopsire airless