Како да користите безваздушан опреме боја прскалице?

За Вашу већа слика послове, препоручујемо безваздушан боје прскалица, јер је то најефикаснији начин. Безваздушан боје прскалица користи електричну енергију или бензин мотор за покретање пумпе спреј боје из кофе, да Црево високог притиска, да безваздушан пиштољ за прскање. и коначно, да се слика површину. То би могло да уштеди много времена и учинити ваш посао са врло глатка и једнака премаз. Једном када добијете биџа то, безваздушан прскалица је лак за коришћење. али ако сте изнајмљивање машина, молимо вас да проверите да ли сте прочитали најпре упутство за употребу.

Упутство ће вам рећи како да спреј бојите кроз црево за пиштољ, и очистите машину (обично воде или разређивача са минералном духова, у зависности од боје ћете користити). За чишћење опреме, поступак је обрнут: Спреј за остатак премазати и исперите водом или без растварача.

Ви само Потребно је камион с приколицом спреј за дан или два, али планирају да проведу најмање један дан унапред да детаљно маска искључите све што не желите да се бојите. Траке новине за све површине под. Огрнути прозора, огњиште, и врата. Уклоните све хардвер или намештај, или га покрити са самолепљива трака. Маска прекидачи и утичнице. Боја из прскалица путује на најситније ваздуха струја и Утврђује фино магла на оверспраи на праведан о сваки површине у соби.

Отворите прозор у свакој соби и коришћење напорна вентилатор извући паре боја из собе. И морате да носите маску сликара, шешир, и стару одећу са дугим рукавима да заштитите своје руке и тела.

Безваздушан бојом прскалице су опремљене са неколико филтера да би честица боје и прашине из цлоггинг спреј савет нос, али то је добра идеја да филтрирате бојите сами кроз боје филтера пре него што спреј бојите кроз црево.

Ефективна Аирлесс пумпе коришћења

Имајте увек пиштољ за прскање једнак удаљености од зида.
Коришћење безваздушан боје прскалица ефикасно такесд неке навикавање, тако да препоручујемо Вам да вежбате на неки отпад иверице прво, или на неупадљив део собе. Пракса је да покрије површину једнаку униформу слој боје. Држите пиштољ сталну 6 до 12 инча удаљености од површине и одржавају ове дистанце са сваким пролазе од пиштољ. Имајте пиштољ за прскање управо паралелно са зида. Не помете га напред-назад, или ћете завршити са великим луком боје на зиду, а боја ће бити концентрисани на средини лука и готово транспарентан (врло танки) на сваком крају.

Боја око 3-нога хоризонталне траке у једном тренутку, а затим отпустите окидач и спустите се на другу траку боје исте дужине, молимо Вас да се преклапају прве траке од 1 / 3 до 1 / 2, јер ће коначна површина веома једнака . Када сте покривени 3-нога-широко подручје од врха зида до дна, вратити на врх и почетак другог 3-нога одељку поред првог, преклапају ивици први насликао подручју неколико центиметара док радите свој пут низ зид опет.

Испитајте насликао области како би били сигурни целој површини је уједначен слој боје. Превише боја ће се приказивати или добовање доле, премало боја ће се појавити на старе боје. Ако приметите ове мане, то значи да не чувају безваздушан пиштољ униформу удаљеност од зида у сваком тренутку, или сте га опушта. Нагиб нагоре ће доставити вишак боје на дну обојене траке. Силазни нагиб ће се концентрисати боја на врху траке.

Да бисте спречили гомилање боје густо на крају сваке траке, отпустите окидач за пиштољ делићу једне секунде пре него што се пиштољ зауставља кретање на крају свог можданог удара. Када почиње нова трака, кренуло пиштољ делићу секунде пре него што повучете окидач. Увек држите пиштољ креће када је за прскање.

Такође, проверите да ли сте исправно тхиннед боја и прилагођене притисак у складу са упутствима произвођача. Ако има превише или премало тањи, превисок или исувише низак притисак, спреј боје неће правилно Атомизирати.

Коришћење Сигурно Аирлесс Боја за пумпе
Безваздушан бојом прскалице су брзо и ефикасно, јер снабдевање притисака до 3000 ПСИ. Ове снаге се креће боје на 100 до 200 миља на сат кроз веома мали нос. Ово је врло јака сила и може бити веома опасан ако не следите упутство упутства. Користите следеће мере предострожности да се спречи несреће или повреде:
Закључавање пиштољ окидач безбедно када нисте сликарства.
Уверите се да је пиштољ је окидач страже и безбедности базе око своје савет.
Ако спреј савет постаје зачепљен, никада није јасно притиском прстом на њега, а боја се спраиед. Чувајте своје прсте даље од врха када је прскалица машина ради.
Никада није тачка пиштољ за прскање на било кога другог, и не дозволите никоме да се укаже на вас.
Увек искључите машину прскалица и ископчајте га из електричне утичнице пре вас почистити пиштољ или прскалица за филтере. Чак и тада, ако сте за чишћење савет, повући окидач за ослобађање било изграђен-притисак на црева.
Само рад у добро проветреном простору, носе маске сликара како би се избегло удисање пара, и не пуше или да раде у околини отвореном пламену. Ако радите ван, не остављајте кофу растварача седи у топлом сунцу, ставити их у гаражи или другом лицу места хладовина.
Никада не дозволите деци или кућне љубимце на додир безваздушан машина бојом прскалице